Stormschade Dak Oosterhout

Ondanks dat uw dak er vele jaren voor moet zorgen dat u beschermd wordt tegen weer en wind, is deze soms toch onderhevig aan storm en bijkomende schade. Dit komt voornamelijk doordat een storm niet constant is. Hevige windvlagen, regen, hagel en droogte wisselen elkaar in een rap tempo af. Dit zorgt ervoor dat uw dak wel eens kan gaan lekken of dat u te maken krijgt met afgewaaide dakpannen. In alle gevallen is het zaak stormschade aan uw dak in Oosterhout zo snel mogelijk te verhelpen, zodat de schade zich niet uitbreidt en de kosten beperkt blijven. Voor dakreparatie na stormschade aan uw dak schakelt u daarom de dakdekkers van Kolen Dakwerken in.

Stormschade plat dak Oosterhout

Vaak gaat het bij stormschade om dakpannen die afwaaien, maar ook uw plat dak kan hiermee te maken krijgen. Afgebroken takken en andere spullen kunnen op uw dak terecht komen waardoor schade veroorzaakt wordt. Ook een verouderd plat dak kan last krijgen van de storm, doordat deze vatbaarder is voor harde winden en hevige regenval. Controleer na een storm dus altijd of u nergens last van een daklekkage heeft. Vergeet daarbij ook de schuur en de garage niet. Mocht u te maken krijgen met stormschade aan een plat dak in Oosterhout dan kunnen wij dit snel verhelpen.

Stormschade dak Oosterhout: afgewaaide dakpannen

Pannendaken zijn extreem duurzaam. Ze kunnen veel hebben en gaan lang mee. Een lekkage komt over het algemeen minder snel voor en herstelwerkzaamheden zijn dan ook niet nodig. Toch wil het tegenovergestelde bij storm wel voorkomen. Harde rukwinden kunnen onder de dakpannen komen en door de kracht van de wind kunnen de dakpannen van het dak afwaaien. Soms gaat dit om één dakpan die minder goed vast ligt dan de rest, maar het wil ook wel eens voorkomen dat er meerdere dakpannen afwaaien. Heeft u last van stormschade aan uw dak in Oosterhout en heeft u afgewaaide dakpannen? Schakel dan dakdekker Oosterhout, Kolen Dakwerken in. Wij leggen de dakpannen snel en vakkundig voor u terug en zorgen er ook voor dat deze goed vast komen te liggen.

Stormschade dak Oosterhout verhelpen

Heeft u te maken met stormschade dak in Oosterhout dan verhelpen wij dit zo snel mogelijk. Met onze 24-uurs spoeddienst proberen we iedereen dezelfde dag nog te helpen. Wel is het goed om u te realiseren dat wij tijdens de storm niet het dak opgaan. Dit is niet veilig voor onze dakdekkers en wij doen er alles aan om ongelukken tijdens het werk te voorkomen. Zodra de storm is gaan liggen stellen wij echter alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen.

Wilt u ook een afspraak maken om stormschade aan uw dak in Oosterhout te verhelpen? Bel dan naar 0162 - 23 14 00. Wij komen zo snel mogelijk langs om de stormschade te repareren.