Dakbedekking plaatsen Oosterhout

Kolen Dakwerken is uw specialist voor dakbedekking plaatsen Oosterhout. Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het plaatsen van nieuwe daken en dakbedekking vervangen. Omdat wij iedere klant naar 100% tevredenheid willen helpen hebben wij ons niet toegespitst op één type dak, maar kunnen de dakdekkers van Kolen Dakwerken vrijwel ieder dak bedekken met dakbedekking naar uw keuze. Van plat dak met bitumen tot pannendak, wij helpen u graag. Wij kunnen zelfs een wit dak voor u creëren!

Omdat wij streven naar 100% klanttevredenheid gaan wij altijd voor een professioneel eindresultaat. Dit betekent dat wij volgens de meest moderne methoden en technieken werken en enkel gebruik maken van hoogwaardige producten. Ook bieden wij diverse garanties op nieuwe daken. Op compleet nieuwe projecten bieden wij 10 jaar garantie en op renovatieprojecten bieden wij 4 jaar garantie. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u ons altijd even bellen of ons contactformulier invullen.

Dakbedekking plaatsen Oosterhout werkwijze

Wanneer u een nieuwbouwpand heeft of uw bestaande dak wilt laten vervangen gaan wij natuurlijk niet zomaar aan de slag. Kolen Dakwerken voor dakbedekking plaatsen Oosterhout hanteert een vaste werkwijze voor ieder project;

Eerst gaan we met u in gesprek over uw wensen. Wat is de reden dat u uw dak wilt vervangen, wilt u een nieuwe uitstraling, is deze toe aan vervanging of biedt dakrenovatie de uitkomst? Of heeft u al een voorkeur voor een bepaald type dakbedekking en kent u de voor- en nadelen van alle typen dakbedekking al? Dan gaan we snel over op een plan van aanpak. Mocht u nog twijfelen over welk type dak het meest geschikt is voor uw woning dan leggen wij u graag de verschillen uit, met bijkomende voor- en nadelen. Nadat er besloten is welk type dakbedekking geplaatst moet worden op uw dak ontvangt u van ons een scherpe offerte. Wanneer u hier akkoord op geeft gaan we voor u aan de slag. We spreken af wanneer we beginnen en ook wanneer we klaar zijn met de klus. Tijdens de klus communiceren we altijd open en helder met u. We vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Zijn we klaar met het plaatsen van nieuwe dakbedekking dan kunt u genieten van een dak wat jaren lang mee gaat. Mocht u toch nog vragen hebben of iets anders wat u graag wilt bespreken dan staan wij altijd voor u klaar. Wij vinden nazorg erg belangrijk!

Dakbedekking plaatsen Oosterhout plat dak

Kolen Dakwerken kan dakbedekking plaatsen Oosterhout op een plat dak en op een hellend dak. Afhankelijk van het type dak dat u heeft, plat of hellend, heeft u diverse opties. Aan ieder type zitten verschillende voor- en nadelen. Zo gaat het één wat langer mee, maar tegen een wat hogere prijs en is de ander wat voordeliger. Voor een plat dak heeft u onder andere de keuze uit:

  • Bitumen (ook wel dakleer of roofing genoemd)
  • PVC / Kunststof
  • EPDM

Dakbedekking plaatsen Oosterhout hellend dak

In Nederland worden hellende daken voornamelijk bedekt met dakpannen, toch zijn er ook andere mogelijkheden. Eén van deze opties is om uw dak te laten bedekken met shingles, maar ook een rieten dak behoort tot de mogelijkheden. Dakbedekking plaatsen Oosterhout op een hellend dak doen wij voornamelijk met dakpannen. Indien u een rieten dak wilt laten realiseren kunt u dit het beste door een rietdekker laten doen. Dakshingles kunnen wij in overleg mogelijk wel voor u doen. Indien u een heel klein stuk hellend dak heeft kan dit soms ook nog met bitumen bedekt worden.

Dakbedekking plaatsen Oosterhout wit dak

Een redelijk nieuwe trend in Nederland is het laten plaatsen of creëren van een wit dak. Ook Kolen Dakwerken heeft zich gespecialiseerd in dakbedekking plaatsen Oosterhout middels een wit dak. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat wij geven om het milieu en duurzaamheid belangrijk vinden. Een wit dak kent nogal wat voordelen ten opzichte van een zwart dak. Zo bespaart u op de energierekening, verbetert het woon- en werkklimaat en bent u milieubewust bezig. Er zijn twee manieren waarop wij een wit dak kunnen bewerkstelligen. Wij kunnen uw bestaande dak vervangen voor witte dakbedekking of van uw huidige witte dak een wit dak maken middels een speciale coating. Indien u hierin geïnteresseerd bent vertellen wij u hier graag meer over!

Dakbedekking plaatsen Oosterhout daklood

Naast de daadwerkelijke dakbedekking kunt u ook bij ons terecht voor al het lood en zinkwerk omtrent uw dak. Zowel als onderdeel van een nieuw of te vervangen dak als voor het alleen vervangen van uw daklood.

Dakbedekking plaatsen Oosterhout inschakelen

Wilt u dakbedekking plaatsen Oosterhout inschakelen? Bel dan Kolen Dakwerken op 0162 - 23 14 00 voor het maken van een afspraak. U kunt ook ons contactformulier invullen wanneer u direct een offerte wilt laten opstellen. De dakdekkers van Kolen Dakwerken zijn u graag van dienst!