Daklekkage Oosterhout

Heeft u last van vochtplekken op het plafond of wordt er na een stevige bui een lekkage zichtbaar? Voor daklekkage Oosterhout schakelt u dan Kolen Dakwerken in. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen voor een spoed dakreparatie op 0162 - 23 14 00. Wij proberen u altijd dezelfde dag nog te helpen. U hoeft dus niet te wachten tot het weer maandag of de volgende ochtend is. Wij bieden u deze service omdat een daklekkage meer schade kan toebrengen des te langer hij er zit. Zo kunnen dakisolatie, de houtconstructie en muren worden aangetast, waarna u met hogere herstelkosten zit. Wanneer u ervoor kiest om een daklekkage in Oosterhout te laten verhelpen door Kolen Dakwerken weet u dus dat de schade beperkt blijft, of u nu een lekkage plat dak of lekkage pannendak heeft.

Wij verhelpen uw daklekkage in Oosterhout snel & vakkundig. Door onze jarenlange werkervaring kunnen wij op efficiënte wijze te werk gaan. Voordat wij aan de klus beginnen nemen wij deze met u door en maken we heldere afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Vervolgens repareren we de lekkage dak zodat u hier snel vanaf bent. Daarnaast vinden wij nazorg belangrijk. Mocht u nadien nog vragen hebben kunt u ons ook altijd bereiken.

In sommige gevallen is een daklekkage in Oosterhout niet te herstellen met een vakkundige dakreparatie, doordat bijvoorbeeld de dakbedekking op de plek van de lekkage al in slechte staat is. We kunnen dan middels een dakrenovatie een deel van het dak vervangen zodat u in de nabije toekomst niet opnieuw een lekkage op dezelfde plek krijgt. Een dakrenovatie klinkt misschien duurder dan een reparatie, maar is dit uiteindelijk niet. Wanneer uw dak op bepaalde plekken niet meer in goede conditie is komen lekkages vaker voor, ook na reparatie op dezelfde plek. U bespaart met een dakrenovatie dus op repeterende herstelkosten. Verder is een dakrenovatie uiteraard goedkoper dan nieuwe dakbedekking plaatsen.

Daklekkage Oosterhout dakinspectie

Weet u niet precies waar de lekkage zich bevindt? Dan kan daklekkage Oosterhout een dakinspectie uitvoeren waarmee we de daklekkage opsporen. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren controleren wij het gehele dak en de dakgoten. Zo sporen we niet alleen de daklekkage op, maar weet u ook gelijk wat de staat van uw dak is en waar u in de nabije toekomst rekening mee moet houden.

Deze dakinspectie kunnen wij indien gewenst zelfs jaarlijks uitvoeren, in de vorm van dakonderhoud. Naast de inspectie reinigen wij uw dakgoot en kleine reparaties voeren wij dan ook direct uit. Wanneer wij klaar zijn met de dakinspectie ontvangt u van ons een overzichtelijke rapportage met een helder advies over wat u in de toekomst kunt verwachten. Dit doen wij allemaal tegen een vast laag tarief.

Daklekkage Oosterhout oorzaken

Veel mensen denken dat een daklekkage alleen ontstaan na hevige regenval, maar er zijn meer daklekkage Oosterhout oorzaken:

  • Of u nu een plat of een hellend dak heeft, een slechte afwatering kan altijd voor lekkage zorgen. Wanneer water te lang stil blijft liggen op uw dak kan dit op een gegeven moment een weg zoeken door het dak naar beneden.
  • Maar ook een oud dak kan op een gegeven moment gaan lekken omdat deze gevoeliger is voor scheurtjes. Dit komt doordat hij al vele jaren aan allerlei weersinvloeden onderhevig is.
  • Achterstallig onderhoud kan ook een reden zijn waardoor u te kampen krijgt met een lekkage. Wanneer u uw dak niet onderhoud kunt u last van groene aanslag (algen) of mos krijgen. Ook heeft u de kans dat dakpannen op een gegeven moment gaan scheef liggen na meerdere stormen.
  • En natuurlijk storm of regen zelf. Ondanks dat daken ervoor gemaakt zijn om u hiertegen te beschermen kan het er op een gegeven moment toch stormschade ontstaan. Afgewaaide dakpannen of lekkage in uw platte dak kunnen het gevolg zijn.

Daklekkage Oosterhout verhelpen

Heeft u te maken met een lekkage in uw dak dan kunt u Kolen Dakwerken bellen om de daklekkage Oosterhout te verhelpen. Wij zorgen dat er binnen 24 uur een dakdekker bij u op de stoep staat. Het maakt niet uit wanneer u belt, of dit nu doordeweeks, ’s avonds, in het weekend of met de feestdagen is. Dakdekker Oosterhout staat te allen tijde voor u klaar. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0162 - 23 14 00. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen, maar wij raden u aan de lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Door te bellen bent u ervan verzekerd dat wij zo snel mogelijk, wanneer het u uitkomt, bij u langs komen.