Dakgoot reparatie Oosterhout

Heeft u te maken met een lekkage in uw dakgoot, of hebben bladeren de afvoer verstopt? Dan komt Kolen Dakwerken bij u langs voor dakgoot reparatie Oosterhout. Wanneer u te maken heeft met een spoedprobleem komen wij binnen 24 uur langs. Nu wordt een dakgoot reparatie vaak niet als spoed gezien, maar toch is het verstandig hier niet te lang mee te wachten. Wanneer het water niet meer op correcte wijze afgevoerd kan worden zoekt het andere wegen naar beneden. U heeft dus kans dat water op één specifieke plek constant langs de gevel loopt of dat het water op het dak blijft liggen. Wanneer u deze situatie te lang aanhoudt ontstaat de kans op een andere daklekkage, iets wat u zeker niet wilt!

Krijgt u te maken met een lekkage in uw dakgoot of zijn bepaalde delen van de dakgoot niet goed meer? Schakel dan Kolen Dakwerken in voor een dakgoot reparatie Oosterhout. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0162 - 23 14 00.

Dakgoot onderhoud

Om de kans op lekkages en gebreken aan uw dakgoot zoveel mogelijk te beperken is het verstandig om uw dakgoten eens in de zoveel tijd te laten onderhouden. Dakgoot reparatie Oosterhout voor onderhoud komt bij uw langs om uw dakgoten te inspecteren en te reinigen. Indien gewenst kunnen wij zelfs een volledige dakinspectie doen, het inspecteren en reinigen van uw goot valt hieronder. Een eenmalige dakinspectie of periodiek onderhoud doen wij tegen een vast laag tarief. Uw gehele dak en hemelwaterafvoer worden dan gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en uw dakgoot wordt gereinigd.

Dakgoot vervangen

Schade aan de dakgoot ontstaat niet alleen door storm, een verstopping of achterstallig onderhoud, maar het kan ook gewoon door ouderdom komen. U kunt dan dakgoot reparatie Oosterhout alles laten vervangen. Wij verwijderen de oude hemelwaterafvoer en plaatsen een nieuwe zinken of kunststoffen dakvorm, afhankelijk van uw voorkeuren. Natuurlijk vervangen wij niet alleen dakgoten, maar kunnen wij ook een compleet nieuw systeem aanleggen wanneer u nog niet over een hemelwaterafvoer beschikt.

Dakdekker inschakelen

Wilt u dat dakdekker Oosterhout, Kolen Dakwerken uw dakgoot komt repareren? Bel dan direct naar 0162 - 23 14 00 voor het maken van een afspraak. Wij staan u met plezier te woord. Ook voor het vervangen van de hemelwaterafvoer kunt u bij ons terecht. Bel ons direct of vraag een offerte aan via het contactformulier.