Dakreparatie Oosterhout

Heeft uw dak een storm niet overleefd en zit u met stormschade of is uw dak onderhevig aan slijtage? Schakel dan Kolen Dakwerken in voor dakreparatie Oosterhout. Wij komen snel bij uw langs om de schade te verhelpen. Kolen Dakwerken heeft hiervoor een speciale 24-uurs spoedservice waar u 7 dagen in de week, dag en nacht naartoe kunt bellen, zelfs tijdens de feestdagen! Wij proberen u altijd dezelfde dag nog te helpen.

Wij hebben deze spoeddienst voor dakreparatie Oosterhout met een reden in het leven geroepen. Natuurlijk is een daklekkage vervelend, maar wanneer deze te lang blijft zitten zijn de gevolgen steeds minder te overzien. Wanneer uw dak reparatie nodig heeft betekent het dat deze gevoelig is voor invloeden van buitenaf, met name voor regen. Regen valt niet alleen rechtstreeks door het dak waarna u een emmer eronder kan zetten om het op te vangen, maar tast ook de houtconstructie en dakisolatie aan. Heeft u niet door waar het lek precies zit dan kunnen ook vloeren, muren en plafonds worden aangetast. Zo lopen de herstelkosten alleen maar op, iets wat u natuurlijk wilt voorkomen. Doordat de dakdekkers van Kolen Dakwerken in bijna alle gevallen binnen 24 uur bij u op de stoep zijn beperkt u deze kosten.

Wij kunnen zowel de dakbedekking op uw platte dak repareren als de dakbedekking op uw hellende dak. Zo voeren wij de volgende dakreparaties uit:

 • Reparatie dakbedekking;
  • Bitumen (dakleer/roofing)
  • EPDM
  • PVC
  • Kunststof
 • Reparatie hellend dak;
  • Dakpannen
  • Shingles

Dakreparatie Oosterhout plat dak

Dakreparatie Oosterhout plat dak kan Kolen Dakwerken eigenlijk altijd uitvoeren. Wij werken met elk type dakbedekking dat veelvuldig in Nederland voorkomt. Dus niet alleen bitumen, maar ook PVC/kunststof en EPDM. Doordat wij altijd bijleren, op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en enkel werken met hoogwaardige materialen en kwaliteit gereedschap wordt de dakbedekking dakreparatie Oosterhout zo efficiënt mogelijk uitgevoerd. Zo hoeft u nooit lang te wachten eer uw dak is gerepareerd.

Dakreparatie Oosterhout pannendak

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor dakreparatie Oosterhout pannendak. Wij doen niet alleen aan dakpan reparatie, maar ook aan nokvorstreparatie. Indien uw pannendak aan een storm onderhevig is geweest waardoor er dakpannen zijn afgewaaid of verschoven kunnen wij deze terug plaatsen, mits deze niet beschadigd zijn. Zijn de dakpannen beschadigd dan vervangen wij deze voor nieuwe dakpannen. Zo weet u zeker dat de lekkage niet weer terug komt.

Dakreparatie Oosterhout voorkomen

Dakschade en/of daklekkage komen nooit gelegen en u wilt dakreparatie Oosterhout natuurlijk liever voorkomen. Dit is mogelijk door jaarlijks dakonderhoud te laten plegen. Hiermee voorkomt u zoveel mogelijk acute dakproblemen. Wij voeren periodiek dakonderhoud uit in de voor van een dakinspectie. Wij lopen hierbij uw gehele dak en afwatering na. Kleine reparaties voeren wij direct uit en ook uw dakgoot reinigen wij. Dit allemaal voor één en dezelfde prijs. Ook krijgt u van ons een overzichtelijk adviesrapport waar onze bevindingen en aanbevelingen instaan. Zo weet u ook wat u in de nabije toekomst kunt verwachten. Naast periodiek dakonderhoud zijn er nog meer zaken die wij kunnen doen om uw dak van goed onderhoud te voorzien. Zo kunnen wij uw dak reinigen wanneer u bijvoorbeeld te maken krijgt met mos en alg op uw dak. Vervolgens kunnen wij uw dak impregneren of coaten zodat deze weer goed beschermd is.

Dakreparatie Oosterhout dakrenovatie

Een enkele keer komt het voor dat een dakreparatie niet meer afdoende is, doordat uw dak niet heel nieuw meer is. De kans dat een lekkage dan terug keert is zeer groot. Tussen niet nieuw meer en toe aan vervanging zit echter nog een groot verschil. In veel gevallen kunnen we dan volstaan met een dakrenovatie. Wanneer wij uw dak renoveren vervangen we een deel van het dak, maar laten we de rest in tact. Zo brengen we uw dak weer in goede conditie en kan deze weer jaren mee gaan, zonder lekkage en zonder zorgen.

Dakreparatie Oosterhout inschakelen

Heeft u te maken met dakschade? Wacht dan niet te lang met dakdekker Oosterhout, Kolen Dakwerken voor dakreparatie Oosterhout inschakelen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u van uw dakproblemen af te helpen. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0162 - 23 14 00. Meestal komen wij dezelfde dag nog bij u langs met een passende oplossing. Uw dakdekker voor dakreparatie Oosterhout is Kolen Dakwerken!