Dakinspectie Oosterhout

Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dak of denkt u dat u mogelijk last heeft van verborgen gebreken? Dan kan Kolen Dakwerken een dakinspectie Oosterhout uitvoeren. Tijdens een dakinspectie lopen wij uw gehele dak en uw hemelwaterafvoer na. Na een inspectie weet u precies in welke staat uw dak is; zijn er gebreken of is alles nog goed? En waar moet u in de nabije toekomst rekening mee houden? Mochten er tijdens een dakinspectie gebreken naar voren komen kunnen wij deze altijd snel verhelpen, mogelijk zelfs dezelfde afspraak nog.

Dakinspectie Oosterhout werkwijze

Wij hanteren tijdens een dakinspectie oosterhout een vaste werkwijze. Hiermee bedoelen we dat wij een vast aantal punten controleren zoals:

  • Nok-, gevel- en dakpannen
  • Dakgoten en afvoeren
  • Dakbeschot indien u een hellend dak heeft
  • Schoorstenen inclusief voegen
  • Daklood

Mochten we tijdens de dakinspectie kleine gebreken tegenkomen dan voeren wij direct eendakreparatie uit, als onderdeel van de inspectie. Ook de dakgoot reinigen wij tot een lengte van 12 meter (daarna komen er extra kosten overheen). Wanneer wij helemaal klaar zijn met de dakinspectie ontvangt u van ons een overzichtelijke rapportage met daarin onze bevindingen en advies. Dit allemaal tegen een vast laag tarief!

Dakinspectie Oosterhout dakonderhoud

Wilt u zo veel als mogelijk acute problemen met uw dak voorkomen? Dan is dakinspectie Oosterhout voor dakonderhoud een goede uitkomst! Wij komen eens per jaar bij u langs om uw dak volledig te inspecteren. Hierbij gaan we hetzelfde te werk als bij een eenmalige inspectie zoals hierboven vernoemd. Indien gewenst kan dakdekker Oosterhout, Kolen Dakwerken het onderhoud uitbreiden. Wanneer u last heeft van alg en mos op uw dak kunnen wij deze volledig reinigen of ontmossen. Vervolgens kunnen wij uw dak impregneren of zelfs uw dakpannen coaten. Zo is uw dak weer als nieuw.

Naast het feit dat u met dakonderhoud zoveel mogelijk acute problemen, zoals een daklekkage, voorkomt draagt het ook positief bij aan de levensduur van uw dak. Daken zijn gemaakt om weer en wind te weerstaan, maar zijn toch onderhevig aan de weersinvloeden. Daarnaast lijden zij ook onder mos en algvorming en water dat op het dak blijft staan. Met een dakinspectie Oosterhout en dakonderhoud maakt u ieder jaar uw dak piekfijn in orde, waardoor deze langer hiertegen bestand is.

Dakinspectie Oosterhout inschakelen

Wilt u ook uw dak aan een eenmalige inspectie onderwerpen, of juist periodiek uw dak laten onderhouden? Dan kunt u Kolen Dakwerken voor dakinspectie Oosterhout inschakelen. Wanneer u belt naar 0162 - 23 14 00 kunnen wij direct de dakinspectie inplannen. Zo hoeft u niet lang te wachten voor wij bij u langs komen. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen wanneer u nog vragen heeft over onze dienst. Wij staan u graag te woord.